Cerdanyola reclama que l’Ajuntament recuperi el control de la remediació de Can Planes

21 05 2010
La Plataforma Cerdanyola sense Abocadors reclama al nou govern municipal la recuperació dels treballs tècnics i el debat polític sobre la remediació de Can Planes per fer-ho més participatiu i en detriment del control que consideren que ostenta el Consorci del Centre Direccional.

La plataforma considera que l’Ajuntament, com a entitat més propera a la ciutadania, hauria de centralitzar tot el que afecti a la situació dels abocadors de la Plana del Castell ja que es tracta d’un tema que “afecta la salut i el medi ambient” de Cerdanyola.

El col.lectiu ha adreçat una instància a cada grup municipal del consistori perquè es recuperi “al 100% el control” sobre la remediació dels abocadors. Segons la plataforma, l’Ajuntament, l’Agència de Residus i l’Entitat Metropolitana (EMSHTR) van signar “a correcuita” el conveni per a la remediació davant “la investigació oberta per la fiscalia” en la que consideren aquestes administracions “entitats amb presumpta responsabilitat penal”.

El col.lectiu considera que en aquell moment les competències tècniques i el debat polític sobre els abocadors “es van treure de l’Ajuntament i es van traslladar” al Consorci del Centre Direccional, cosa que va “empobrir la gestió directa del problema dels abocadors” per part dels organismes polítics i els serveis tècnics de l’Ajuntament.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: