Conferència del Dr.Ferris “Els efectes de la contaminació sobre la salut”

21 05 2010
La plataforma Cerdanyola sense abocadors organitza la xerrada sobre els efectes de la contaminació, censurada el passat 6 de juny. Finalment és realitzara el proper dia 19 de setembre.
De què està malalta Cerdanyola? Dels abocadors de Can Planas? El proper DISSABTE 19 de SETEMBRE a les 18:00h, conferència amb el Dr. Josep Ferris i Tortajada, especialista en oncologia infantil de l’Hospital Infantil Universitari la Fe de València.

La xerrada, que anirà a càrrec de l’oncòleg infantil, Josep Ferris, es farà a la sala 6 de l’Ateneu. L’activitat va quedat ajornada el 6 de juny passat i els membres de la Plataforma van acusar l’Ajuntament d’haver prohibit l’acte.

Plataforma Cerdanyola sense Abocadors organitza el proper 19 de setembre la xerrada amb l’oncòleg infantil de l’Hospital Universitari de València i epidemiòleg mediambiental, Josep Ferris, que va quedar ajornada el 6 de juny passat. Ferris parlarà dels efectes de la contaminació sobre la salut. Segons el president de l’Associació Via Verda, Roger Caballé, la raó de portar aquest especialista a Cerdanyola es fonamenta en la presència dels abocadors a Can Planas.
D’altra banda, per a Òscar Pérez, del Centre Ecològic de Projectes Alternatius (CEPA), la conclusió que es pot treure de tot el procès de Can Planas és que el pretesos processos de participació ciutadana i transparència acaben sent processos de legitimació d’un seguit de projectes.
De la seva banda, la representant de Via Verda, Rosa Guallar, considera al.legals aquests projectes i acusa l’Ajuntament de no defendre al municipi davant el problema que representen aquests abocadors La Plataforma ha anunciat que continuaran treballant per trobar una solució a aquest problema.
Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: