PEL CONTROL DE L’AIRE A CERDANYOLA DEL VALLÉS

21 05 2010

La Plataforma Cerdanyola sense Abocadors, està molt preocupada des de fa temps per la qualitat de vida dels Cerdanyolencs / es , i en particular pels nombrosos casos d’afeccions respiratòries , cardiovasculars , sensibilització química , càncer , etc.. que estem patint i patirem.

En referència a la qualitat de l’aire , cal fer esment de la problemàtica de l’abocador de Can Planes-Castell situat en l àmbit urbanístic del Centre Direccional , i de l’impacte ambiental que suposen per les persones les emissions de gasos a l’atmosfera que es produeixen, aquesta situació totalment indesitjable, suscita, com no pot ser d’altre manera, una gran preocupació a la població de Cerdanyola i més en concret als veïns de les zones més properes.

Ens hem Assabentat de que hi ha disponibilitat de tenir a la disposició de Cerdanyola de les millors tècniques a nivell internacional d’identificació d’origen i compostos de contaminants a l’atmosfera, de sistemes de simulació d’impacte de fonts emissores .

Una entitat pública com és el Laboratori del Centre de Medi Ambient de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya. i fa l’oferiment de que aquests aparells siguin instal·lats al nostre poble, si es demana per conducte “oficial” .

Demanem i Animem: a totes les AVI, entitats , associacions, clubs esportius , partits polítics , sindicats ,etc. i a les persones que desitgin signar la instància que està dirigida a la il·lustríssima Alcaldessa de Cerdanyola .

Instancia: Instancia per a establir punts de control de la qualitat del aire a Cerdanyola

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: