Un altre abocador que put

21 01 2011

Fa unes setmanes, quan acompanyàvem uns periodistes de TV3 que feien un reportatge referent als abocadors de l’Uralita-Amiant a Cerdanyola, ens vam atansar fins l’abocador Montserrat I. En baixar del cotxe ens vam quedar astorats per la pudor provinent del veí Abocador Elena, un gigantesc forat produït per l’extracció d’àrids que ja està ple en un 8o% de la seva capacitat.

També el dia 12 del mes passat, amb motiu de la inaguració de la moderníssima l´Avinguda dels Abocadors, perdó, de la Ciència, els vilatans vam poder gaudir, a més de la xocolata, del ferum provinent de l´Elena.

Per a més INRI, el dissabte dia 15 de gener, tot acompanyant un membre de la Comissió del Nomenclàtor de Cerdanyola per les terres de la Plana del Castell, també patírem la pudor de l’abocador Elena.

Aquesta flaire desagradable és perceptible des de la UAB fins al Parc Tecnologic, i de la fàbrica Sugrañes-Sincotró fins a Serragalliners. I segons com bufi l´aire molt més enllà. I això que som a l’hivern…i que les bales provinents de l´Ecopar II i “DIPOSITADES” en aquell indret tan sols contenen un 15% (màxim!!) de matèria orgànica.

Ull viu! vilatans/es, que la cosa no s’acaba aquí. Amb molt de secretisme els manyacs de sempre ja preparen un altre abocador a l´antiga argilera de Can Fatjò dels Aurons, molt a prop dels habitatges i dels habitants de Bellaterra.

Albert Lázaro

Anuncis

Accions

Informació

One response

27 01 2011
VENTURA GARZO PASTRANA

Hola convecinos, en primer lugar felicitaros por la gran labor que estais llevando a cabo. Nosotros somos unos cuantos vecinos de Bellaterra muy proximos al GIGANTESCO BASURERO QUE SE ESTÁ PREPARANDO A 100METROS DE NUESTRAS PARCELAS. Mi tfno es 935806972 y nos gustaria conectar para reunirnos y pediros informacion para luchar contra esta nueva instalaccion, entregaros fotografias y documentacion. Gracias espero una llamada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: