Can planas i la revista Riu Sec

19 02 2011

Davant la notícia apareguda al Riu Sec recent repartit volem manifestar el següent:
Tenint en compte en primer lloc la salut de les persones volem que desaparegui l’abocador de Can Planas, es a dir, els residus tóxics. No cal dir que buidant-lo s’acaben tots els problemes.

 

Ara bé, es pot garantir la salut sense arribar a tal extrem? L’informe IDOM ja diu que sols així tenim la garantía total. I, paradoxalment, assenyala diverses alternatives bo i senyalant-ne les moltes limitacions, que si cal seguiment toxicológic de més de 30 anys, que si no podem construir fins més enllà de tals límits, etc.

Es per aixó que sospitem que les falses solucions venen donades ja per part de les nostres autoritats que van encarregar l’informe, i que…… el pagaren. No som experts i no sabem si el número de mostres o “cates” del informe es suficient o no, però, arribats a aquest punt volem que la Unió Europea ens garanteixi una solució definitiva ja que per aixó van redactar com a Llei el consegüent
Reglament de residus, aquí el Reial Decret 9/2005. Ens havíem cregut que al Ple de Gener havíen donat curs a la nostra petició perque se l’havíen fet seva, però, veiem que hem estat enganyats i ho denunciem. Anirem directament a Europa sense passar per ells.

 

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: