ERC porta al Parlament la declaració de sòl contaminat de Can Planas

8 02 2012

La proposta segueix pràcticament de forma textual el text aprovat per unanimitat dijous passat pel Ple de l’Ajuntament de Cerdanyola i requereix aquesta declaració per part de l’Agència de Residus de Catalunya amb l’objectiu de netejar, remediar, decontaminar i recuperar ambientalment 18 hectàrees de terreny i la superfície limítrofe que estigui afectada si s’escau.

La proposta, a l’igual que l’aprovada a l’Ajuntament, reclama que quedin “ben definides les responsabilitats legals” tant d’administracions públiques com de propietaris privats per la gestió i segellat de l’abocador un cop va ser clausurat. L’objectiu, indica el text presentat al Parlament, és establir les responsabilitats econòmiques de cara al finançament de la descontaminació i assegurar la distribució de càrregues segons la llei.

La proposta parlamentària d’ERC reclama també que la Generalitat designi els seus representants a la comissió de seguiment de les actuacions sobre la declaració de sòl descontaminat que va acordar el Ple de l’Ajuntament.

Extret cerdanyola.info

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: