La Plataforma anomena dos representants per una Comissió de Seguiment que s’ha de crear al Consorci.

12 02 2012

La Plataforma Cerdanyola sense Abocadors ha rebut d’alcaldia la petició que nomeni representants per a una Comissió de Seguiment  que es crearà al Consorci del Centre Direccional sobre el nou Estudi que ja s’està executant.

La Plataforma aprofitarà amb responsabilitat tots els espais de participació possibles, però manifestem escepticisme.

Recordem que el compromís per escrit del Govern era facilitar la participació des de l’inici, cosa que no es va complir. També s’ha incomplit el compromís del Govern formulat per l’alcaldessa en el Ple de desembre de 2010 quan va expressar: “volem més informes de solucions, no nous treballs de camp, perquè entenem que IDOM és prou exhaustiu pel que fa a la diagnosi.” (sic).

Hores d’ara, l’Estudi, orientat a nous dictàmens que legitimin una única i mínima solució, ja s’està executant i no hi ha gaires possibilitats de participar-hi.
Hem de dir, també, que aquest Estudi s’ha encarregat sense complir nombrosos articles de la llei de contractació de les Administracions Públiques, cosa que, junt a altres irregularitats, fa que pugui ser impugnat.


La Plataforma ha anomenat dos representats per la Comissió de Seguiment anunciada des d’alcaldia. Dues persones amb formació en les disciplines del dret i de les ciències químiques que poden aportar coneixements i riquesa, malgrat que som escèptics que el Consorci del Centre Direccional ho vulgui aprofitar, ja que sempre s’ha mostrat allunyat de les demandes i preocupacions de la ciutadania de Cerdanyola i sovint no respecta el dret d’accés a la informació obviant el compliment de diverses lleis. I el Govern de Cerdanyola, com a part del Consorci, n’és còmplice.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: